Afwerking woningen Buitenplaats fase 4b

1 juli '20

Bouwnummers 56 en 57 in De Buitenplaats fase 4b krijgen een Villeroy en Boch badkamer. De keuken is niet in de vrij op naam prijs van de woning inbegrepen maar er is wel een projectaanbieding gemaakt. Lees je mee?

image alt

Badkamer

Nieuwsgierig naar de badkamer die standaard in jouw nieuwe woning zit? Het volgende sanitair en tegelwerk zit bij de woningprijs inbegrepen:

  • HansGrohe douchekop
  • HansGrohe badmengkraan
  • HansGrohe fonteinkraan
  • Villeroy en Boch wastafel
  • Villeroy en Boch ligbad
  • Vasco radiator

Op de foto hiernaast zie je de badkamer die bij de koopsom is inbegrepen. 

Andere wensen?

Ziet jouw droombadkamer er anders uit? Geen probleem! Natuurlijk is er in samenwerking met leverancier Middelkoop Culemborg, ook nog van alles mogelijk om jouw persoonlijke wensen te verwerken. Van gouden kranen tot een stalen douche deur, jij beslist! 

Badkamer
Badkamer
Badkamer
Badkamer

Hoe ziet jouw droomkeuken er uit?

Middelkoop Culemborg is niet alleen gespecialiseerd in alles rondom sanitair, maar kan je ook volledig ontzorgen op het gebied van keukens. Krijg jij straks een woning toegewezen? Neem dan gerust contact op met Middelkoop. Bijkomend voordeel, is dat zij al volledig op de hoogte zijn van alle aansluitpunten. Ook doen zij een mooie keukenaanbieding die je in de flyer van Middelkoop kunt bekijken. 

Welke woning is jouw favoriet? Naar het woningaanbod
Benieuwd naar de badkamer en keuken? Middelkoop flyer bekijken