Alvast binnenkijken?

22 augustus '18

Zoals je misschien wel weet, zijn de woningen die straks in Het Kanteel fase 2 gebouwd gaan worden, al eens eerder in de wijk De Buitenplaats gerealiseerd. Om je een indruk te geven hoe de nog te bouwen woningen er straks van buiten en binnen uit komen te zien, geven wij je graag een rondleiding in woningtype Het Huys. Kijk eens wat een prachtige woningen, echt het visitekaartje van de wijk De Plantage!

Inclusief sanitair van Villeroy & Boch

De 16 woningen aan de singel worden straks opgeleverd inclusief luxe ingerichte badkamer en toiletruimte met sanitair van Villeroy & Boch en kranen van Grohe. In de basis is de badkamer al voorzien van een wandcloset en een glazen douchewand. Maar er zijn nog allerlei optiemogelijkheden om de badkamer helemaal in te richten naar jouw wensen. Zo is er voldoende ruimte voor een ligbad of een extra breed badkamermeubel met 2 kranen. Geheel naar eisen wens uit te zoeken in de showroom natuurlijk. Zo wordt de badkamer, net als de rest van je woning, een plek die helemaal past bij je leefwijze en gezinssamenstelling.

Let wel, deze rondleiding is slechts een sfeerimpressie. De nieuwe woningen in Het Kanteel kunnen exterieur en interieur op detail afwijken van de woningen die al eerder zijn gebouwd. Hier kunnen echter geen rechten aan worden ontleend.

Alles in de buurt Voorzieningen
Nieuwste woningaanbod Het Kanteel fase 2