Nieuw woningaanbod in De Buitenplaats

1 februari '18

Achter de schermen wordt er gewerkt aan een nieuwe ontwikkeling in De Buitenplaats. Aan de zuidkant van Het Kanteel komen namelijk 16 nieuwe hoek- en tussenwoningen verdeeld over 2 rijtjes van 8 woningen; Het Kanteel fase 2.

Het Kanteel

Met de realisatie van Het Kanteel is De Buitenplaats in Geldermalsen straks een in het oog springend woonplan rijker. Hier komen 3 statige woonblokken met in totaal 15 eengezinswoningen in verschillende woningtypen. Alle woningen zijn verkocht en de start van de bouw van deze woningen is woensdag 24 januari 2018 op feestelijke wijze op de bouwlocatie samen met de kopers gevierd. In juni 2018 zijn alle 15 woningen opgeleverd aan de nieuwe bewoners!

Het Kanteel fase 2
Tijd dus voor nieuw woningaanbod, Het Kanteel fase 2. In deze nieuwe fase komen 16 stoere herenhuizen in 4 verschillende woningtypen, waarvan enkele met een erker of garage. Deze markante woningen hebben allemaal fraai uitzicht op de singel!

Wat is jouw favoriete woning?

De 16 nieuwe woningen in Het Kanteel fase 2 gaan naar verwachting in het 4e kwartaal van 2018 in verkoop. De eerste stap richting deze verkoop zet je zelf. Maak nu je Mijn Eigen Huis account aan en laat alvast je interesse blijken voor de nieuwe woningen die hier gaan komen. Je ontvangt steeds gerichtere informatie, omdat wij weten waar jouw interesse ligt. Wil jij een hoek- of een tussenwoning? Laat het ons weten. Een account aanmaken is niet alleen handig, maar ook een must als je straks echt in Het Kanteel fase 2 wilt wonen!

Het Kanteel fase 2

De Buitenplaats

De Buitenplaats geeft zijn visitekaartje af. Ruimtelijk opgezet en hierdoor is het heerlijk vrij en rustig wonen. Water en groen voor de deur, markante Hollandse gevels die opvallen. Verder zijn de statige woningen absolute blikvangers. De ommuurde tuinen grijpen terug naar oude stedelijke beelden. Kortom, een straatbeeld dat tot de verbeelding spreekt. 

Nieuw woningaanbod Woningen Het Kanteel fase 2
Op de hoogte blijven? Maak nú je Mijn Eigen Huis account aan