Save the date!

26 september '18

De datum van de online start verkoop van Het Kanteel fase 2 is bekend! De 16 royale herenhuizen aan de singel gaan op dinsdag 2 oktober 2018 vanaf 17:00 uur online in verkoop. Je hoeft er de deur dus niet voor uit. Zet het alvast in je agenda, maak een Mijn Eigen Huis account aan (mocht je dat nog niet gedaan hebben) en doe mee met de inschrijving!

2 oktober 2018

Start online verkoop 16 royale herenhuizen Het Kanteel fase 2

Het is zover! De verkoop van Het Kanteel fase 2 gaat starten. Wil je dit niet missen? Reserveer dan dinsdag 2 oktober 2018 in je agenda.

Alle informatie online

Op dinsdag 2 oktober 2018 vanaf 17:00 uur staat alle verkoopinformatie per bouwnummer online. Denk hierbij aan de verkoopbrochure, verkooptekeningen, optielijst, keuken- en sanitairboekje, technische omschrijving en contractstukken. Op die dag ontvang je na 17:00 uur de mail met je persoonlijke link om jouw voorkeuren door te geven. Je hebt dan tot dinsdag 9 oktober 2018, 17:00 uur de tijd om je 5 favoriete bouwnummers via je Mijn Eigen Huis account door te geven.

Let op!
Deze mail ontvang je alleen als je staat ingeschreven voor het nieuwbouwproject Het Kanteel fase 2 en je een persoonlijk Mijn Eigen Huis account hebt aangemaakt.

Koop je huis volledig online!

In Het Kanteel fase 2 is het straks mogelijk om het hele verkooptraject online te doorlopen. In je persoonlijke 'Mijn Eigen Huis' account ontvang je belangrijke berichten over Het Kanteel fase 2. Als de verkoop start, geef jij online via dit persoonlijke account jouw 5 favoriete bouwnummers door. Nadat je een woning toegewezen hebt gekregen bepaal jij vervolgens hoe je het aankoopproces verder doorloopt. En kun je ervoor kiezen om de koopcontracten voor je nieuwe woning digitaal te ondertekenen! Liever contact met de makelaar Van Kessel & Van Gellicum in Geldermalsen? Dat kan natuurlijk ook! Online een woning kopen, hoe werkt dat eigenlijk?

6 oktober 2018

Heb je nog vragen? Kom dan naar het vragenuurtje

Kom voor vragen over de woningen en/of financiering op zaterdag 6 oktober tussen 11.00-12.30 uur naar de promotent op De Plantage.

Nog vragen?

Heb je na het bekijken van alle verkoopstukken nog vragen? Kom dan naar het vragenuurtje tijdens de NVM Open Huizen Dag op zaterdag 6 oktober tussen 11.00-12.30 uur in de promotent aan het Kuyckshof (toekomstig IKC-terrein) op De Plantage. Daar staat het verkoopteam en een Rabobank adviseur voor je klaar om al je vragen over de woningen en/of de financiering hiervan te beantwoorden.

 

Nieuw woningaanbod Het Kanteel fase 2
Hoe werkt dat eigenlijk? Online een huis kopen!