De bouwnummers staan online!

21 februari '19

De bouwnummers voor de 8 eengezinswoningen in het nieuwbouwproject De Buitenplaats - Het Kanteel fase 3 in Meteren staan online. Welk bouwnummer is jouw favoriet? Bekijk snel het woningaanbod.

Voorlopige prijzen

Hoewel de definitieve prijzen voor de woningen in De Buitenplaats - Het Kanteel fase 3 nog niet zijn vastgesteld, zijn er nu wel indicatieprijzen bekend. De tussenwoningen zijn te koop vanaf € 285.000 v.o.n. en de hoekwoningen worden aangeboden vanaf € 335.500 v.o.n. Heb je al een woning op het oog? Kijk dan gauw bij het woningaanbod of jouw favoriete woning binnen je budget valt. Uiterlijk een week voordat de verkoop start zijn de definitieve V.O.N. prijzen bekend. 

Interesse? Schrijf je in!

Binnenkort start de verkoop van dit nieuwbouwplan in Meteren, gemeente Geldermalsen. Heb je interesse? Laat je NAW-gegevens achter bij het bouwnummer van je voorkeur, door op de button 'Houd mij op de hoogte' te klikken. De komende weken krijg je dan als eerste de nieuwste informatie over De Buitenplaats - Het Kanteel fase 3. Ook ontvang je op de dag dat de verkoop start een email om je definitieve keuzes voor jouw 5 favoriete bouwnummers kenbaar te maken. Dit doe je in je persoonlijke account. Het is dus belangrijk om zo'n account van tevoren aan te maken.

  Bekijk het woningaanbod
  Een account aanmaken