De plattegronden zijn beschikbaar

28 februari '19

Waar komt de keuken? Hoe is de badkamer ingedeeld? En waar zie jij jezelf al slapen? De plattegronden van de woningen in De Buitenplaats - Het Kanteel fase 3 staan nu online. Bekijk de indelingen onder het bouwnummer van je keuze. 

Start met inrichten

De plattegronden van de woningen zijn nu beschikbaar. Je krijgt direct een goede indicatie van hoe de woningen zijn ingedeeld. Kun jij je al voorstellen hoe je je nieuwe woning wilt indelen? Laat je gedachten de vrije loop. Zie jij jezelf al zitten op je nieuwe bank? Waar plaatsen we de eetkamer tafel? En hangt de lamp dan wel boven de tafel? En in welke slaapkamer zie je jouw kinderen al slapen? Hoe delen we de zolderverdieping in? Welke kleur geef je de wand in de keuken? Leuk om nu alvast over na te denken.

Bekijk de plattegronden

Geldermalsen Meteren
Geldermalsen Meteren
Geldermalsen Meteren

Interesse? Maak een account aan

Het duurt niet lang meer. Dan start de verkoop van De Buitenplaats - Het Kanteel fase 3. Heb je al een Mijn Eigen Huis Account aangemaakt? Een account hebben is niet alleen handig, maar ook een must wanneer je straks een woning wilt kopen in De Plantage. Via je account geef je je voorkeur door voor een bouwnummer. Maak een account aan en like je favoriete woning. Zo hoor je als eerste wanneer de verkoop start. 

  Maak je Mijn Eigen Huis Account aan
  Bekijk het woningaanbod