De verkoop van De Buitenplaats fase 5 is gestart

8 december '20

Het is zover: de verkoop van de woningen in De Buitenplaats fase 5 is gestart! Alle verkoopstukken kan je vinden in de Mijn Eigen Huis omgeving en de definitieve plattegronden staan inmiddels ook op de website. Ook is het vanaf nu mogelijk om een brochure te downloaden van jouw favoriete woning. Zie jij jezelf hier wel wonen? Inschrijven kan t/m dinsdag 15 december 15.00 uur, vergeet je financiële check niet te uploaden.

Definitieve plattegronden

De definitieve plattegronden zijn klaar en staan op de website. De 2 onder 1 kapwoningen hebben een bergzolder gekregen en bij de levensloopbestendige woningen kan je kiezen uit 6 verschillende indelingen, zonder meerprijs. Waar plaats jij straks de bank en de eettafel? En wie krijgt welke kamer? Leuk om nu alvast over na te denken. Bekijk de plattegronden onder jouw favoriete bouwnummer.

image alt

Download en print je eigen brochure

Vanaf nu is het mogelijk om een brochure te downloaden van je favoriete bouwnummer in De Buitenplaats fase 5. Ideaal als je je nieuwe droomwoning aan je ouders, familie of vrienden wilt laten zien, of het gewoon prettig vindt om de informatie op papier te hebben. Hoe het werkt? Dat leggen we je graag uit!

Ga naar de pagina Woningen, klik op jouw favoriete bouwnummer en scroll naar de button Downloaden brochure. Na het invullen van een aantal gegevens ontvang je van ons een e-mail met een link, waar je de door jou opgevraagde brochure kunt downloaden en eventueel zelf kan uitprinten. Heb je meerdere favoriete bouwnummers? Geen probleem! Herhaal dan bovenstaande stappen.

Naar woningpagina
  Naar het woningaanbod
  Meer nieuws lezen