Definitieve plattegronden en brochure

14 januari '21

De definitieve plattegronden en verkooptekeningen van De Buitenplaats fase 6 zijn klaar en staan op de website. Waar plaats jij straks de bank en de eettafel? En wie krijgt welke kamer? Leuk om nu alvast over na te denken. Bekijk de plattegronden onder jouw favoriete bouwnummer. Daarnaast kan je vanaf vandaag ook zelf een digitale brochure downloaden. Hoe het werkt? Dat leggen we je graag uit!

Plattegronden bekijken
image alt

Download en print je eigen brochure

Vanaf nu is het mogelijk om een brochure te downloaden van je favoriete bouwnummer in De Buitenplaats fase 6. Ideaal als je jouw favoriete woning aan je ouders, familie of vrienden wilt laten zien, of het gewoon prettig vindt om de informatie op papier te hebben. Hoe het werkt? Dat leggen we je graag uit!

Ga naar de pagina Woningen, klik op jouw favoriete bouwnummer en scroll naar de button Downloaden brochure. Na het invullen van een aantal gegevens ontvang je van ons een e-mail met een link, waar je de door jou opgevraagde brochure kunt downloaden en eventueel zelf kan uitprinten. Heb je meerdere favoriete bouwnummers? Geen probleem! Herhaal dan bovenstaande stappen.

  Naar het woningaanbod
  Meer nieuws lezen