Zoek je favoriete huis op de kavelkaart in Het Kanteel fase 2

24 september '18

Waar staat precies dat leuke huis? Hoe diep is de achtertuin? En: wat is de koopsom van mijn favoriete woning? Alle 16 nieuwe bouwnummers van Het Kanteel fase 2 staan nu in de interactieve kavelkaart. Bekijk de ligging en klik verder op de kaart voor de nieuwe artist impressions, de ingekleurde plattegronden en de definitieve koopsom per bouwnummer!

Kies je voor een uitbouw?

Nu je de koopsom van jouw favoriete woning weet, kun je misschien ook al inschatten of er financieel nog ruimte is voor extra meerwerk om jouw woning nog completer en comfortabeler te maken. Om de bouwactiviteiten voorspoedig te laten verlopen, willen wij graag binnenkort al van je weten of je van plan bent om een uitbouw te nemen.

In Het Kanteel fase 2 kun je straks namelijk kiezen voor een uitbouw van 2,40 meter diep op de begane grond aan de achterzijde van de woning. Deze uitbouw heeft dezelfde afwerking als de woonkamer en is inclusief vloerverwarming, 2 extra dubbele wandcontactdozen en een lichtpunt met schakelaar. De prijs voor dit meerwerk is circa € 16.000,= inclusief B.T.W. Dus als je straks een woning toegewezen hebt gekregen, horen wij graag of je voor deze uitbouw kiest. Je hebt dus nog even de tijd om je woonwensen op een rijtje te zetten. De complete optielijst staat trouwens bij de start van de verkoop voor je klaar op de website!

Welke woningen staan er op de interactieve kaart? Woningaanbod Het Kanteel fase 2
Als je een huis wilt kopen in Het Kanteel fase 2 Doe de financiële check!