Goed nieuws uit De Buitenplaats!

30 juli '18

Het is even stil geweest rondom Het Kanteel fase 2, maar we hebben goed nieuws. Het is zover, wij kunnen starten met de verkoopvoorbereidingen! Naar verwachting zal de verkoop begin van het vierde kwartaal van 2018 starten.

Het Kanteel fase 2

De woningen in Het Kanteel fase 2 bestaan uit 2 blokken met in totaal 16 stoere herenhuizen, waarvan enkele met een garage of fraaie erker. Deze markante woningen hebben allemaal fraai uitzicht over het water! Waar liggen de woningen eigenlijk? Bij het woningaanbod op deze website kun je op de situatiekaart zien waar de woningen straks worden gebouwd. Een blok (veld 20) ligt aan de noordkant van de singel aan het Noorderhof en een blok (veld 1) aan de zuidkant aan het Bentickshof. Dat wordt straks een fraaie entree naar de prachtige wijk De Plantage!

Blijf op de hoogte

Na de zomervakantie zullen wij regelmatig nieuwe informatie over de woningen en de verkoopprocedure op de website plaatsen en via de nieuwsbrief delen. Dus heb je interesse in één van deze stoere woningen in Het Kanteel fase 2 en wil je op de hoogte blijven? Maak dan nu alvast je Mijn Eigen Huis account aan, mocht je dat nog niet hebben gedaan en like jouw favoriete woningtype door op het hartje te klikken van dat type. Een account aanmaken is niet alleen handig, maar ook een must als je straks echt in Het Kanteel fase 2 een huis wilt kopen! Nu alvast meer weten over de verkoopprocedure? Lees dan verder op de pagina 'Woning kopen', hoe werkt dat eigenlijk?

De Buitenplaats

Namens het gehele team van De Plantage wensen wij iedereen een hele fijne zomertijd toe!

Nieuw woningaanbod Het Kanteel fase 2
Hoe werkt dat eigenlijk? Woning kopen