Hoe kies je een keuken en badkamer uit tijdens de lockdown?

12 februari '21

Alles loopt momenteel anders. Ook het uitkiezen van een keuken en badkamer bij Middelkoop Culemborg. Tegelijkertijd blijft veel hetzelfde. Het proces van oriëntatie tot realisatie blijft in grote lijnen identiek. Alleen de fysieke aanwezigheid in de showroom moeten we zoveel mogelijk beperken. Gelukkig kunnen we elkaar telefonisch of online spreken en/of zien en is er, onder strikte voorwaarden, een bezoekmogelijkheid.

Adviesgesprek

Wanneer we de koperslijst hebben ontvangen, wordt je als koper uitgenodigd voor een adviesgesprek. Het eerste gesprek en eventuele vervolggesprekken kunnen, onder strikte voorwaarden, plaatsvinden in de showroom. Hiervoor is gemeentelijke toestemming gegeven. Uiteraard nemen we de adviezen, maatregelen en protocollen van de Rijksoverheid en het RIVM hierbij in acht. Dit neemt niet weg, dat het eerste gesprek, vanwege de voorwaarden, ook per telefoon of videoverbinding zou kunnen plaatsvinden.

Leidingschema

Voor de bouw van de woning is het belangrijk om de leidingschema’s voor jouw keuken of badkamer tijdig bij de aannemer aan te leveren. Hier werken we dan ook op aan. De indeling is dan op hoofdlijnen gemaakt. Er is alle ruimte om verdere details, zoals bijvoorbeeld het front, het werkblad of de kleur van het badmeubel, daarna te finetunen en aan te passen.

Heb je onze brochure al bekeken of gedownload? Hierin treft u de badkamer die standaard in de vrij op naam-prijs is opgenomen, evenals een aantal (luxere) varianten. Tevens zijn hierin, ter inspiratie, diverse keukenopstellingen opgenomen. De keuken is overigens niet bij de woningprijs inbegrepen. Onze adviseurs zitten en staan klaar om je te woord te staan. De adviseur bespreekt tijdens het eerste gesprek je wensen. Allerlei opties worden doorgenomen, zodat er een eerste schets kan worden gemaakt. Hierop wordt tijdens een vervolggesprek (al dan niet in de showroom) voortgeborduurd. Zo komen we samen tot een definitief ontwerp. Middelkoop Culemborg verzorgt het gehele vervolgtraject. Dit doen we in nauw overleg met de aannemer. Tot horens en tot ziens.

  Sanitair en keuken boekje fase 5
  Sanitair en keuken boekje fase 6