Koop je huis volledig online!

25 september '18

Een paar schoenen online kopen is bijna voor niemand meer vreemd. Maar dat je ook je nieuwe huis volledig online kan kopen, dat is nog voor weinig mensen weggelegd. Toch kan dat binnenkort in Het Kanteel fase 2! Liever contact met de makelaar? Dat kan natuurlijk ook! 

100% online

In Het Kanteel fase 2 kun je straks de koopcontracten voor je nieuwe woning digitaal ondertekenen! Nadat je een woning toegewezen hebt gekregen bepaal jij vervolgens hoe je het aankoopproces wilt doorlopen. Kort geleden heeft BPD in een project in Vianen, Goorle, Amersfoort en Tilburg huizen volledig online verkocht. Er zijn inmiddels verschillende verbeteringen doorgevoerd. En nu is het project in Meteren er ook klaar voor. Want iedereen die geïnteresseerd is in Het Kanteel fase 2 kan binnenkort online een huis kopen. Hoe uniek is dit! 

In je persoonlijke 'Mijn Eigen Huis' account ontvang je belangrijke berichten over Het Kanteel fase 2. En als de verkoop start, kun je je voorkeuren opgeven en uiteindelijk met een aantal klikken verder jouw eigen droomhuis online kopen. 

Online een woning kopen, hoe werkt dat eigenlijk?

Of bij de makelaar

Liever persoonlijk contact? Uiteraard blijft het ook mogelijk om bij de makelaar de koopcontracten te ondertekenen. Neem gerust contact met ze op:  

Van Kessel & Van Gellicum Makelaars
Herman Kuijkstraat 62
4191 AL  Geldermalsen
Telefoon: 0345 - 588 090
E-mail: info@vkvg.nl 

Weten hoe dit proces verloopt? Lees dan meer over de verkoopprocedure.

Van Kessel - Van Gellicum

Interesse?

Op dinsdag 2 oktober om 17:00 uur gaat Het Kanteel fase 2 online in verkoop. Heb je interesse in een herenhuis aan de singel? Maak dan een Mijn Eigen Huis account aan (voor zover je dat nog niet hebt gedaan) en doe mee met de inschrijving!

Hoe word ik een concrete kandidaat? Bekijk de verkoopprocedure
Hoe werkt dat eigenlijk? Online een huis kopen