Nieuw woningaanbod De Buitenplaats

13 september '21

Lekker fietsen in de Betuwe over de prachtige Appeldijk richting landgoed Mariënwaard. Of op vrijdag naar de gezellige ochtendmarkt voor de lekkerste en mooiste producten. Elke dag alle denkbare voorzieningen binnen handbereik. In samenwerking met Van Wanrooij komt er nieuw woningaanbod in De Buitenplaats. Nieuwsgierig geworden? Lees snel verder!

image alt

In voorbereiding

In De Buitenplaats komen 2 nieuwe fases: Fase Parkzicht en Fase De Kantelen.

Fase Parkzicht bestaat uit 17 woningen en is gelegen in het deelgebied De Buitenplaats. Het woningaanbod bestaat 15 tweekappers en 2 vrijstaande woningen. Alle woningen zijn voorzien van een ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.

Fase De Kantelen bestaat uit 35 woningen en is gelegen in het deelgebied De Bastide. Het woningaanbod is divers en bestaat uit verschillende rijwoningen, hoekwoningen met en zonder garage, tweekappers en een vrijstaande woning. 

De prognose is dat de verkoop eind dit jaar start. Heb je interesse in een woning in één van deze fases? Schrijf je dan in via de website van Van Wanrooij en je wordt op de hoogte gehouden van het nieuws en de ontwikkelingen over dit project.

Tweekapper
rijwoningen
1
2
  Meer nieuws lezen
  Naar Van Wanrooij