Omgevingsvergunning fase 3 onherroepelijk

21 juni '19

Goed nieuws voor de kopers van woning in De Buitenplaats - Het Kanteel fase 3! De omgevingsvergunning is deze week onherroepelijk geworden. Dit betekent dat we een vergunning hebben om de bouw te laten starten. 

Geen bezwaren

Op donderdag 9 mei 2019 heeft Gemeente West Betuwe de omgevingsvergunning verleend voor De Buitenplaats - Het Kanteel fase 3. Vanaf die datum is de bezwaartermijn van 6 weken in gegaan. Ondertussen hebben wij het goede bericht ontvangen dat er geen bezwaren zijn gemaakt en is daarmee de omgevingsvergunning onherroepelijk geworden! Gemeente West Betuwe heeft hiermee toestemming gegeven voor de bouw van de 8 woningen.

Wanneer naar de notaris?

Binnenkort wordt de hoerabrief verstuurd. Met deze brief bevestigen we dat het project doorgaat en dat de aannemer gaat starten met de bouw. Naar verwachting worden de kopers vanaf begin juli uitgenodigd om naar de notaris te gaan. Zoals het er nu naar uitziet wordt de rentedatum naar half juli opgeschoven, zodat je tot die tijd geen rente verschuldigd bent. 

Bouwvoorbereidingen gestart

De Vree en Sliepen heeft de bouwvoorbereidingen al opgestart. We zullen tijdens de bouwperiode maandelijks foto’s op de website delen om jou als koper op de hoogte te houden van de bouw van jouw woning in De Buitenplaats - Het Kanteel fase 3. Wij wensen de kopers van een woning mede namens De Vree en Sliepen een voorspoedige bouwperiode, een goede verhuizing en een heel mooie tijd in hun nieuwe woning.

Wil je ook wonen in Meteren?

Meld je dan aan als belangstellende voor het nieuwe project: Het Kanteel fase 4. Dit nieuwbouwproject bestaat uit tussen- en hoekwoningen en 2 onder 1 kapwoningen en gaat naar verwachting net voor de zomervakantie in verkoop. 

Het Kanteel fase 4 Woningaanbod bekijken
Ik heb een vraag? Contact openemen