Omgevingsvergunning Het Kanteel fase 3 verleend

16 mei '19

De omgevingsvergunning voor De Buitenplaats - Het Kanteel fase 4 is op 9 mei afgegeven. We verwachten dat de vergunning eind juni onherroepelijk zal zijn. Tegen die tijd ontvangen de kopers van een woning de hoerabrief. Met deze brief bevestigen we dat het project doorgaat en dat de aannemer de start bouw kan gaan voorbereiden.

Wat als er onverhoopt toch bezwaar wordt ingediend op de omgevingsvergunning?

In het geval er toch bezwaar wordt ingediend, wordt de omgevingsvergunning niet onherroepelijk. Wij kunnen in dat geval niet overgaan tot levering en gunning. Afhankelijk van het bezwaar kunnen we dan een inschatting maken van een mogelijke vertraging.

Levering grond

Wanneer de omgevingsvergunning onherroepelijk is, dan kan ook daadwerkelijk de grond geleverd worden. Het is daarom van belang dat de hypotheek tegen die tijd geregeld is en dat alle benodigde stukken in het bezit zijn van de notaris. Notariaat Swane in Geldermalsen nodigt de kopers als het zover is uit voor de overdracht van hun woning en de hypotheekakte. 

Wil je ook wonen in Het Kanteel?

Er komt een nieuwe fase aan in De Buitenplaats - Het kanteel. Dit woningaanbod bestaat uit: tussen- en hoekwoningen en 2 onder 1 kapwoningen. Bekijk het woningaanbod en geef jouw favoriete woningtype een hartje. 

Woningaanbod bekijken
Ik heb een vraag? Contact opnemen
Wil je ook wonen in Meteren? Bekijk het woningaanbod