Omgevingsvergunning Het Kanteel fase 4 verleend

31 oktober '19

Goed nieuws over Het Kanteel fase 4! De omgevingsvergunning is verleend door de Gemeente West Betuwe. Wat houdt dat in? Dat we weer een stukje dichterbij zijn om de bouw straks te laten starten.

Vergunning afgegeven

De week heeft Gemeente West Betuwe de omgevingsvergunning afgegeven voor Het Kanteel fase 4. Daarmee is dan ook de bezwaartermijn van 6 weken in gegaan. Medio december 2019 horen we of de vergunning onherroepelijk is. Oftewel: of er geen bezwaren zijn binnen gekomen. 

Wil je ook wonen in Het Kanteel?

Dit is echt je laatste kans! Inmiddels zijn 13 van de 16 woningen verkocht en staat er voor 2 woningen een tekenafspraak gepland. Dat betekent dat er nog slechts 1 woning vrij is. Het gaat om bouwnummer 50. Deze hoekwoning heeft een woonoppervlakte van 129 m2 en een tuin op het Westen. Zo geniet je na een dag werken heerlijk van het avondzonnetje. De woning kost € 299.900 v.o.n. en de bouw start binnenkort al. Hoe fijn is dat! Zie jij jezelf hier wel wonen? Bel van Kessel & van Gellicum Makelaars op 0345-588090 voor een vrijblijvende optie. 

  Meer nieuws lezen
  Neem contact op