Online kopen, best spannend toch?

18 maart '19

Vertel jij straks aan je vrienden in het café , dat jij jouw woning gewoon hebt gekocht door op je tablet een handtekening te plaatsen? In De Buitenplaats - Het Kanteel fase 3 kan je namelijk online een huis kopen. Maar het is natuurlijk niet zomaar iets, een huis kopen. Een beetje spanning hoort daar zeker bij. Ook als je naar de makelaar zou gaan om te tekenen. Gezonde en leuke spanning! Zowel online als offline. Voorkeur om online je zaken te regelen? Wij leggen het je hier nog eens uit. 

Stap voor stap

In De Buitenplaats - Het Kanteel fase 3 kun je straks je koopcontracten voor je nieuwe woning digitaal ondertekenen! Nadat je een woning toegewezen hebt gekregen bepaal jij vervolgens hoe je het aankoopproces wilt doorlopen. Online kopen is dan een keuze. Wees niet bang... Als je hiervoor kiest heb je niet direct gekocht, maar starten we het kooptraject op. Stap voor stap naar het digitaal tekenen.   

Je wordt gevraagd om een aantal aanvullende gegevens door te geven die in het contact moeten worden opgenomen. Zoals je officiële personalia en gegevens over hypotheeksom, vanwege de ontbindende voorwaarden. Na enkele dagen ontvang je een email met het contract die je thuis - of waar dan ook - digitaal kan ondertekenen via IDIN.

Goed om te weten: Ondanks dat iDIN (wordt ook gebruikt bij het ondertekenen van je belastingaangifte) op iDEAL lijkt, doe je dus géén betaling. Je identificeert jezelf alleen. Je geeft hiermee ook geen toegang tot je bankgegevens. Helemaal veilig dus!

Vragen via telefoon, chat of live

Twijfel je nog en heb je vragen? Die kan je natuurlijk altijd stellen. Via de chat of telefoon zijn wij goed bereikbaar en beantwoorden jouw vraag graag. Daarna kan je altijd nog kiezen voor een gesprek met de makelaar. Zijn jouw vragen beantwoord en wil je overgaan tot koop, dan kan je het online koop-traject opstarten.

 

  Hoe werkt online kopen?
  Bekijk het woningaanbod