Stap voor stap een nieuwbouwwoning kopen

10 juni '19

Bij het kopen van een nieuwbouwwoning komt er heel wat op je af, zeker als het je eerste huis is. Om je optimaal op de start verkoop voor te bereiden plaatsen we de komende periode verschillende instructiefilmpjes op de website. In dit 1e deel van deze videoserie vertellen we je graag meer over het aanmeldproces en de wellicht benodigde hypotheek. 

Stap 1. Kiezen

Je hebt je keus gemaakt! Je wilt een nieuwbouwwoning kopen in De Buitenplaats - Het Kanteel fase 4. Stap 1 is dat je je dan aanmeldt voor dit nieuwbouwproject. Wanneer de woningen in verkoop gaan, word je direct op de hoogte gebracht. Oriënteer je dus goed en meld je tijdig aan. 

Stap 2. Aanmelden

Als je een nieuwbouwwoning in De Buitenplaats - Het Kanteel fase 4 wilt kopen, is het zaak om je tijdig in te schrijven. Wil je je inschrijven voor een woning in De Plantage dan maak je allereerst een Mijn Eigen Huis-account aan. Hierin kun je alle bouwnummers bekijken en jouw interesse voor jouw favoriete nieuwbouwwoning kenbaar maken. 

Stap 3. Hypotheek

Je wilt een nieuwbouwwoning in De Buitenplaats - Het Kanteel fase 4 kopen maar wilt wel weten wat je kunt betalen? Win dan hypotheekadvies in! Wist je dat je nieuwbouw in termijnen betaalt en dat je dubbele woonlasten kunt meefinancieren in je hypotheek? En weet je al wat ‘vrij op naam’ betekent? Overigens is het ook zo dat wanneer je een financiële check laat doen je de kans op jouw favoriete woning vergroot. Een win-win situatie dus!

Meer weten over de financiële check
  Bekijk het woningaanbod
  Maak een account aan