De ligging van de woningen is bekend

15 mei '19

Waar staat precies dat leuke huis in De Buitenplaats - Het Kanteel fase 4? Je kunt nu precies zien welk woningtype waar komt te staan binnen het nieuwbouwproject De Plantage in Meteren. 

Waar wil jij wonen?

Hoe ziet mijn nieuwe woning er uit? Hoe groot is mijn nieuwe woning? En hoeveel slaapkamers heb ik straks? Allemaal heel belangrijke vragen in jouw zoektocht naar je nieuwe woning. Maar wat minstens net zo belangrijk is... Hoe ligt die woning dan? En heb ik wel zon de tuin? Je kunt het allemaal zien op de verkavelingskaart.

Hoe ligt jouw huis op de zon?

Heb je interesse in een woning in Het Kanteel fase 4 dan is het natuurlijk belangrijk om te weten wat de ligging van de tuin is. Heb je behoefte aan een tuin met zon en schaduw plekken of wil je een tuin die de gehele dag zon heeft? Daarnaast speelt ook het formaat van de tuin een rol. Heb je een tuin op het Noorden, maar is het een diepe tuin? Ook dan heb je zon. Kan ik straks in het avondzonnetje barbecueën in de tuin? Of juist van het ochtendzonnetje genieten met een kopje koffie? Bestudeer onderstaande kaart maar eens goed. Linksboven in de kaart zie je een pijl die naar het noorden wijst. Tel uit je winst en kijk dus hoe de tuinen liggen t.o.v. de pijl. Klik in de kaart en je ziet de woningtypes oplichten. Je ziet dus precies welk woningtype waar ligt! 

Heb je een vraag? Contact opnemen
Het Kanteel fase 4 Bekijk het woningaanbod