Verkoop Het Kanteel fase 2 gestart!

2 oktober '18

Het is zover, de online verkoop van de 16 herenhuizen in Het Kanteel fase 2 in Meteren is gestart! Alle informatie over de woningen in deelplan De Buitenplaats staat online. Je kunt deze downloaden wanneer het jou uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via jouw persoonlijke Mijn Eigen Huis account. 

Geef je voorkeuren door en upload je financiële check

Alle informatie kan je downloaden en bekijken op de start verkooppagina. Dit zijn onder andere de verkooptekeningen, technische omschrijving, keuken- en sanitairboekje en de optielijst van jouw favoriete woning. Ook staan de koperscontractstukken online. Weet je naar welke woningen je voorkeur gaat? Log in op jouw persoonlijk account en geef online je voorkeuren door. Vergeet niet je financiële check te uploaden. 

>> Naar de verkoopdocumenten

6 oktober 2018

Vragenuurtje

Nog vragen over de verkoopstukken? Kom dan naar het vragenuurtje! Op zaterdag 6 oktober ben je tussen 11:00 en 12:30 uur van harte welkom in de promotent aan het Kuyckshof op De Plantage. Daar staan we voor je klaar om al je vragen over de woningen te beantwoorden. Heb je nog geen financiële check? De Rabobank adviseur is ook aanwezig voor al je vragen over de financiering!

Account aanmaken

Heb je nog geen account? Maak er dan snel een account  aan en geef dan je woningvoorkeuren door. Dit kan tot en met dinsdag 9 oktober 2018, 17:00 uur. Daarna vindt de toewijzing plaats en zullen alle inschrijvers op donderdag 11 oktober 2018 na 17:00 uur hierover bericht ontvangen. Vanaf 17:00 uur wordt ook in jouw Mijn Eigen Huis account zichtbaar of je een woning toegewezen hebt gekregen of dat je reservekandidaat bent geworden.