Verkoop Het Kanteel fase 3 gestart

20 maart '19

Het is zover: de verkoop van De Buitenplaats - Het Kanteel fase 3 is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en kan je downloaden wanneer het jou uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via je persoonlijk account.

Geef je voorkeuren door en upload je financiële check

Alle informatie kan je downloaden en bekijken op de start verkooppagina. Onder andere de verkooptekeningen, optietekeningen, de technische omschrijving maar ook het keukenboekje en de meerwerklijsten van jouw favoriete woning. Ook staan de koperscontractstukken online. Weet je naar welke woningen je voorkeur gaat? Log in op jouw persoonlijk account en geef online maximaal 5 voorkeuren door. Vergeet niet je financiële check te uploaden. 

20 maart 2019

Vragen? Kom naar de inloopavond

Heb je nog vragen? De makelaar organiseert op woensdag 20 maart van 17.00 - 19.00 uur een inloopavond. Je bent van harte welkom bij van Kessel & Gelicum Makelaars op de Herman Kuijkstraat 62 in Geldermalsen. Er is ook een Rabobank adviseur aanwezig.

Heb je nog geen account?

Maak er dan snel een account  aan en geef dan je woningvoorkeuren door. Dit kan tot en met dinsdag 23 oktober 17:00 uur. Daarna vindt de toewijzing plaats en zullen alle inschrijvers op woensdag 24 oktober hierover bericht ontvangen. Vanaf 17:00 uur wordt ook in jouw Mijn Eigen Huis account zichtbaar of je een woning toegewezen hebt gekregen of dat je reservekandidaat bent geworden. Wij geven geen informatie over hoeveel reservekandidaten er zijn en op welke plek je op de reservelijst staat.

Heb je nog geen financiële check?

Heb je nog geen financiële check? Kom dan naar de inloopavond bij van Kessel & Gelicum Makelaars de Rabobank is deze avond aanwezig voor het op locatie uitvoeren van een financiële check. De adviseurs staan klaar! Het is ook mogelijk om Monique Nitschelm-Verwoerd van Rabobank West Betuwe een mail te sturen: Monique.Nitschelm-Verwoerd@rabobank.nl. 

Online kopen

Nadat je een woning toegewezen hebt gekregen ontvang je een mail om je optie te bevestigen, je hebt hier 48 uur de tijd voor. Vervolgens bepaal jij hoe je het aankoopproces wilt doorlopen. Wil je eerst een afspraak met de makelaar om vervolgens de koopcontracten thuis digitaal te ondertekenen? Of doorloop je het proces helemaal online zonder tussenkomst van de makelaar? Uiteraard behoort het maken van een afspraak bij de makelaar i.c.m. het ondertekenen van de koopcontracten bij de makelaar ook tot de mogelijkheden. De keuze is aan jou!