De website is vernieuwd!

19 maart '20

Heb je het al gezien? De website van De Plantage is vernieuwd! Zo hebben we het lettertype en de kleurstelling aangepast en nieuwe beelden geplaatst. Ook is de woningaanbod pagina vernieuwd. Nu is alle informatie over de woningen nog overzichtelijker en is het in je Mijn Eigen Huis-account eenvoudig je favoriete woningen met elkaar te vergelijken.

image alt

Nieuwe woningenpagina

Op de nieuwe pagina Woningen zie je in het overzicht welke woningtypen er zijn en wat de status van dit type is. Zo weet je direct of jouw favoriete woning in de voorbereidende fase zit, in verkoop of verkocht is, of inmiddels in aanbouw of bewoond. Zodra je op een woningtype klikt, is op de naastgelegen kaart meteen zichtbaar waar alle woningen van dit type liggen. Selecteer vervolgens via de kaart of via de bouwnummerlijst, de woning waar jij meer informatie over wilt hebben. Staan de bouwnummers nog niet op de website? Dan worden alle details van het woningtype getoond.

Maak het vinden van jouw droomhuis nog makkelijker door de selectie te verfijnen. Filter op prijsklasse, woonoppervlakte, beschikbaarheid en/of woningtype om een nog beter overzicht te krijgen. Heb je meerdere woningtypen met het hartje gemarkeerd als favoriet? Dan kun je deze woningen in je Mijn Eigen Huis-account met elkaar op een groot aantal punten vergelijken.

Nieuwsgierig naar de nieuwe woningpagina? Bekijk het woningaanbod
Ik heb een vraag Contact opnemen