Opgeleverd

Artist impressions om bij weg te dromen

29 juni '21

De definitieve exterieur en interieur beelden voor De Bastide 6 zijn klaar en hebben we op de website geplaats. Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Bekijk de artist impressions dan snel!

Exterieur beelden

Wat zijn de exterieur beelden prachtig geworden! Op de vogelvlucht is goed te zien hoe dit nieuwbouwplan er uit komt te zien. De architectonische mix zorgt voor een speels straatbeeld en heb je die oranje zonnepanelen al gespot? Bekijk de artist impressions hieronder of onder het woningaanbod. Zie jij jezelf al wonen in een hoekwoning met garage of een fijne tussenwoning?

Interieur beelden

Benieuwd hoe de woningen er van binnen uit komen te zien? Bekijk dan snel onderstaande beelden. Als eerste zie je de woonkamer van bouwnummer 38 ,gevolgd door de woonkamer en keuken van bouwnummers 51 en 61. Daarna zie je het interieur van alle tussenwoningen en als laatste een impressie van de zolder van de woningen met dakkapel aan het Betinckshof. Door deze beelden krijg je een goed beeld hoe de woningen zijn ingedeeld en hoe je ze zou kunnen inrichten. Welke woning past het beste bij jouw wensen?

  Meer nieuws
  Woningaanbod bekijken