Opgeleverd

Bouwnummers De Bastide 17 staan online

24 februari '22

De bouwnummers met de indicatieve prijzen staan online. Welk bouwnummer is jouw favoriet? Bekijk snel het woningaanbod en plaats jouw favoriete woning op je persoonlijke wensenlijst.

Let op: de bouwnummering is veranderd en bij sommige woningen is de woonoppervlakte of kaveloppervlakte gewijzigd waardoor dit invloed heeft gehad op de prijs.

Indicatieve prijzen

Op dit moment zijn de indicatieve bouwnummer prijzen bekend. Dit geeft aan wat wij nu ongeveer verwachten wat de woningen gaan kosten. Zo kun jij je beter oriënteren en alvast zien of er een woning tussen zit dat bij jouw budget past. Hoewel we vooraf een zo goed mogelijke inschatting maken, kan het zijn dat bijvoorbeeld de waarde van de woning gedurende de tijd verandert of dat er een andere aanleiding is om de prijzen aan te passen. Op het moment dat de verkoop start en alle details zijn uitgewerkt, wordt de verkoopprijs definitief vastgesteld.

Zet jouw favoriete woningen op je wensenlijst

De woningen waar je belangstelling voor hebt, plaats je op jouw wensenlijst. Als je al een persoonlijk account aan hebt gemaakt, gaat dit heel gemakkelijk. Klik op het hartje bij een bouwnummer op de pagina Woningen of klik op de button ‘Wensenlijst’ onderaan de desbetreffende bouwnummerpagina. Wanneer de verkoop start kun je vanuit de wensenlijst in jouw account je voorkeuren doorgeven door op het winkelmandje te klikken.

  Meer nieuws lezen
  Naar het woningaanbod