Opgeleverd

Concept plattegronden en tuinligging

24 februari '20

Heb je al een woning op het oog in De Bastide 5? Dan ben je vast reuze benieuwd hoe de indeling van deze woning wordt. Daarom delen we nu met jou de concept plattegronden. En je kunt ook meteen zien wat de tuinligging van jouw favoriete woning is.

Plattegronden begane grond

Zoals je op de plattegronden kunt zien, hebben alle woningen een keuken aan de voorkant van het huis. De woonkamer bevindt zich aan de achterkant van het huis en heeft een deur naar de tuin. Bij de meeste woningen staat de berging achterin de tuin, maar enkele woningen hebben ook een berging naast de woning met een parkeerplaats op eigen terrein.

Begane grond

Plattegronden eerste verdieping

Op alle eerste verdiepingen vind je standaard 3 slaapkamers en een badkamer. Wat voor badkamer er in komt is op dit moment nog niet bekend. In de meeste gevallen bevindt de ouderslaapkamer zich aan de achterkant van het huis.

Eerste verdieping

Plattegronden zolder

De zolder is bij alle woningen vrij in te delen. Je kunt hier met gemak een extra slaapkamer realiseren of gebruik deze ruimte als speelplek voor de kinderen, werkkamer of sportruimte. De keuze is aan jou.

Zolder

Wat is de tuinligging?

Heb je interesse in een woning in De Bastide 5 dan is het natuurlijk belangrijk om te weten wat de ligging van de tuin is. Heb je behoefte aan een tuin met zon en schaduw plekken of wil je een tuin die de gehele dag zon heeft? Daarnaast speelt ook het formaat van de tuin een rol. Heb je een tuin op het Noorden, maar is het een diepe tuin? Ook dan heb je zon.

Noord
Bouwnummers 16 t/m 24 hebben een tuin op het Noorden. Dit betekent niet dat je helemaal geen zon hebt. De tuin is namelijk extra diep zodat je zowel in de schaduw als in de zon kunt zitten.

Oost
De eengezinswoningen met de bouwnummers 25 t/m 33 hebben een tuin op het Oosten. Dit betekent dat je met name in de ochtend zon hebt.

Zuid
Wil je vooral in de middag genieten van de zon? Dan kan je het beste kiezen voor een tuin op het Zuiden. Bouwnummers 1 t/m 5 hebben een Zuid tuin.

West
Bouwnummers 6 t/m 15 hebben een tuin op het Westen. Zo kan je na je drukke werkdag genieten van de avondzon tijdens het avondeten met je gezin.

  Bekijk het woningaanbod
  Meer nieuws lezen