Conceptbeelden Bastide 5

28 april '20

Eerder hebben we al wat 2D beelden van de Bastide 5 met je gedeeld. Maar er komen nu ook 3D beelden aan van exterieur en interieur beelden tot een vogelvlucht van het plan. We geven je nu alvast een voorproefje door enkele conceptbeelden te laten zien die op dit moment verder worden uitgewerkt. Kijk je mee?

Nieuwbouw Geldermalsen
Nieuwbouw meteren

Artist impressions

Wanneer je een nieuwbouwwoning koopt, is dat toch net even iets anders dan een bestaande woning. Je koopt namelijk een appartement, dat nog niet gebouwd is. Je kunt geen bezoekje brengen aan de woning om de sfeer te proeven of gaten en kieren te inspecteren. Nu brengt zo'n nieuwbouwwoning heel veel voordelen met zich mee, want gaten en kieren die zijn er niet. Om de sfeer te proeven, maken wij levensechte beelden voor je. Zodat je precies weet hoe jouw nieuwe woning er uit komt te zien. Die beelden noemen we 'artist impressions'.

Nieuwbouw Meteren
Nieuwbouw Meteren

Standpuntbepaling

We willen graag van alle woningen artist impressions laten maken. Zo krijg jij als klant straks een goed beeld hoe jouw favoriete woning er uit komt te zien. Samen met de Beeldenfabriek bepalen we de beste standpunten om deze beelden vervolgens verder uit te laten werken. De beelden die we nu delen zijn concept versies en zijn nog niet af, maar we vonden het wel het delen waard!

Nieuwbouw meteren
Nieuwbouw meteren
  Meer nieuws lezen
  Woningaanbod bekijken