Opgeleverd

De eerste kappen liggen erop!

19 november '20

Wellicht ben je al langs de bouw gereden en heb je kunnen zien dat bij de eerste blokken het metselwerk al redelijk is gevorderd en de kappen zijn gelegd. Op deze wijzen ontstaat een bouw trap. Bij de volgende blokken volgen dan trapsgewijs de zelfde activiteiten. Na het leggen van de kappen start ook de afbouw van de woning. Als eerste worden de trap en de binnenwanden aangebracht. Hierna volgen E en de W Installatie, cementdekvloer, tegelzetter en de stukadoor. Het streven van de aannemer is om de eerste blokken voor de kerst uit de steigers te halen.

Verwachte oplevering

In de voortgang van het bouwproces zijn de weersomstandigheden een belangrijke factor we gaan richting winter periode. Daarnaast zijn de ontwikkelingen c.q. maatregelen rondom Corona niet voorspelbaar en spelen weer een rol (verzuim/quarantaine) in de voortgang van de bouw. Voor nu is de prognose dat de eerste woningen einde 1e kwartaal 2021 kunnen worden opleveren. De aannemer verwacht in circa 8 weken alle woningen hierna op te hebben geleverd.

1

Kijkmiddag

Om alle kopers in de gelegenheid te stellen de vordering in ogenschouw te nemen organiseert de aannemer een kijkmiddag. Op deze middag kunnen alle kopers een kijkje nemen in de woning. Tevens een mogelijkheid om wat in/na te meten. Data kan de aannemer nog niet geven en afhankelijk van rijks overwegen opgelegde Corona maatregelen, wordt daar later over bericht per mail. 

2