Definitieve artist impressions en brochure

14 mei '20

De exterieur en interieur impressies zijn helemaal klaar. Wat zijn de beelden prachtig geworden! En heb je de digitale brochure van De Bastide 5 al gedownload?

image alt

Download je eigen brochure

Vanaf nu is het mogelijk om een brochure te downloaden van je favoriete woningtype in De Bastide 5. Ideaal als je je nieuwe droomwoning aan je ouders, familie of vrienden wilt laten zien, of het gewoon prettig vindt om de informatie op papier te hebben. Hoe het werkt? Dat leggen we je graag uit! Ga naar de pagina Woningen, klik op jouw favoriete woning en scroll naar beneden naar de button 'Brochure aanvragen'. Na het invullen van een aantal gegevens ontvang je van ons een e-mail met een link, waar je de door jou opgevraagde brochure kunt downloaden en eventueel zelf kan uitprinten. Heb je meerdere favoriete bouwnummers? Geen probleem! Herhaal dan bovenstaande stappen.

Zo mooi wordt de Bastide 5

Wat zijn de beelden prachtig geworden! Alle exterieur en interieur beelden zijn inmiddels op de website gezet. Je kunt ze hieronder bekijken of onder het woningaanbod. De artist impressions laten de verschillen tussen de woningen goed zien. En de vogelvlucht geeft goed weer waar de woningen komen te liggen. Zie jij jezelf al wonen in een karakteristieke hoekwoning, een ruime 2 onder 1 kapwoning of een sfeervolle tussenwoning? Kijk dan ook eens binnen bij één van deze woningen. Door de interieur beelden krijg je namelijk een goed beeld hoe de woningen zijn ingedeeld. De 2 onder 1 kapwoning kan je door middel van een kamer en suite mooi op delen in twee aparte ruimtes. Zo ontstaat er een heerlijk leefkeuken en aparte zithoek. Bij de tussenwoning heb je een heerlijk lichte woonkamer met een deur naar de tuin. En het interieur van de hoekwoning die je ziet is uniek door zijn vele ramen, een ronde tafel past perfect in deze ruimte en zorgt voor gezelligheid. Welke woning past het beste bij jouw wensen?

  Meer nieuws lezen
  Naar het woningaanbod