Opgeleverd

Definitieve prijzen Bastide 5

30 april '20

Naar verwachting start half mei de verkoop van de woningen in de Bastide 5. Nu de prijzen definitief zijn vastgesteld kan je vast een financiële check aanvragen. Zo vergroot je straks de kans op jouw droomwoning. Maar hoeveel kost jouw favoriete woning eigenlijk?

Tussenwoning vanaf €252.500

Tussenwoning vanaf €252.500

Hoekwoning vanaf €262.500

Hoekwoning vanaf €262.500

Tweekapper vanaf €410.000

2 onder 1 kapwoning Vanaf €410.000

Doe vast een financiële check

Wanneer je interesse hebt in één of meerdere bouwnummers en je jouw kans op een woning wil vergroten is het aan te raden een financiële check te laten doen. Een financiële check is een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur waarin staat wat je bij de bank kunt lenen. Dit document kun je, zodra de inschrijfperiode is gestart, uploaden in je persoonlijke Mijn Eigen Huis account. De financiële check kan in je voordeel werken! Wanneer er bij het toewijzen namelijk meerdere geïnteresseerden zijn voor een bouwnummer waar jij je ook voor hebt ingeschreven, dan kijken we wie er een financiële check heeft gedaan. Hebben meerdere kandidaten de financiële check toegevoegd? Dan kijken we als laatste naar de inschrijfduur voor dit project. Zo proberen we zo optimaal en eerlijk mogelijk de bouwnummers te verdelen.

Rabobank adviseurs

Waar kan ik een financiële check aanvragen?

Voor nieuwbouwproject De Bastide 5 in Meteren staan de financieel adviseurs van de Rabobank voor je klaar. Tijdens een oriënterend gesprek bespreken de adviseurs Monique Nitschelm en Sietse Russchen jouw financiële mogelijkheden en de daarbij bijbehorende maandlasten. Zij kunnen ook een gratis financiële check voor je opstellen. Neem contact op met Monique via 06-13 06 47 90 of met Sietse via 06-21 34 01 79. Of je stuurt een e-mail naar [email protected].