Opgeleverd

Definitieve prijzen De Bastide 6

23 juni '21

Binnenkort start de verkoop van De Bastide 6. Nu de prijzen van de woningen definitief zijn vastgesteld kan je vast een financiële check aanvragen. Zo vergroot je straks de kans op jouw droomwoning. Maar hoeveel kost jouw favoriete woning eigenlijk? En wat is er allemaal bij die prijs inbegrepen?

image alt

Een complete woning

Voordat je doorklikt naar het woningaanbod en de bijbehorende definitieve prijzen, leggen we je nog even uit wat je allemaal krijgt voor deze prijs:

  • Een luchtwarmtepomp met beperkte koelfunctie 
  • Vloerverwarming met aparte thermosstaat per vertrek
  • Een complete badkamer 
  • Standaard zonnepanelen

Naar het woningaanbod

Doe vast een financiële check

Wanneer je interesse hebt in één of meerdere bouwnummers en je jouw kans op een woning wil vergroten is het aan te raden een financiële check te laten doen. Een financiële check is een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur waarin staat wat je bij de bank kunt lenen. Dit document kun je, zodra de inschrijfperiode is gestart, uploaden in je persoonlijke Mijn Eigen Huis account.

Waar kan ik een financiële check aanvragen?

Voor nieuwbouwproject De Bastide 6 in Meteren staan de financieel adviseurs Mirjam van As en Sietse Russchen van de Rabobank voor je klaar. Zij denken graag met je mee over wat er financieel mogelijk is. Tijdens een oriënterend geven ze inzicht in jouw financiële mogelijkheden en de daarbij behorende maandlasten. Zij kunnen ook een gratis financiële check voor je opstellen. Neem contact met ze op via (06) 82 63 85 07 (Mirjam) of (06) 21 34 01 79 (Sietse). Je kunt ook een e-mail sturen naar [email protected]. Kijk voor meer informatie over wat er komt kijken bij het kopen van een nieuwbouwwoning op rabobank.nl/nieuwbouw.

Rabobank adviseurs
  Meer nieuws lezen
  Naar het woningaanbod