Opgeleverd

Volledig online je huis kopen, ga jij dat doen?

10 mei '22

Iedereen die een woning toegewezen heeft gekregen kan kiezen om het aankoopproces helemaal online te doorlopen of via de makelaar. Het maakt niet uit welke keuze gemaakt wordt, de handtekening kan ook digitaal geplaatst worden. Waar kies jij voor? Lees meer over het aankoopproces.

image alt

Huis online kopen

De eerste woningen in De Bastide 17 zijn inmiddels verkocht. Heb jij een optie? Dan kun je in kiezen hoe je het aankoopproces wilt door lopen. Kies je direct voor online kopen dan doorloop je eerst een aantal stappen en vul je gegevens in die wij nodig hebben om het koopcontract op te maken. Na het versturen van de aanvraag wordt binnen enkele werkdagen een mail naar je gestuurd dat de contracten in jouw account klaar staan om digitaal te tekenen. Dat is helemaal veilig en volledig wettelijk erkend. Na het plaatsen van je handtekening ontvang je de volledig getekende overeenkomsten onder je persoonlijke documenten in je account.  

image alt

Liever naar de makelaar?

Vind je het toch prettig om eerst alles over de woning met de makelaar te bespreken, dan kies je na het bevestigen van de optie in je persoonlijke account ervoor om een afspraak met de makelaar te plannen. Het makelaarskantoor neemt dan contact met je om alles met je door te nemen. Uiteindelijk kun je dan kiezen om een digitale handtekening te plaatsen thuis bij jou op de bank of weer bij de makelaar. 

Beschikbare woningen

Er zijn nog enkele woningen direct beschikbaar. Heb je interesse? Bekijk het actuele aanbod en vraag vrijblijvend een optie aan via de website.