Opgeleverd

Hoera, de bouw van De Bastide 17 gaat starten!

16 september '22

Goed nieuws voor de kopers van een woning in De Bastide 17. Alle opschortende voorwaarden zoals opgenomen in de aannemingsovereenkomst zijn vervuld. Zo is 78% van de woningen verkocht, is de grond bouwrijp gemaakt en de omgevingsvergunning onherroepelijk.

Naar de notaris

Nu de bouw van jouw gekochte nieuwbouwwoning binnenkort echt gaat starten, is de volgende stop: de notaris. Het is belangrijk om daar voor 15 oktober langs te gaan, anders betaal je bouwrente. Bij de notaris teken je de leveringsakte en de hypotheekakte. We leggen je in de video graag uit wat dat inhoudt. 

Wanneer start de bouw?

Bouwbedrijf De Vree en Sliepen heeft de bouwvoorbereidingen al opgestart. Naar verwachting zullen de eerste bouwwerkzaamheden in oktober te zien zijn. We zullen tijdens de bouwperiode ook foto’s op de website delen om jou als koper op de hoogte te houden van de bouw van jouw woning in De Plantage. Wij wensen de kopers van een woning in De Bastide 17 mede namens Bouwbedrijf De Vree en Sliepen een voorspoedige bouwperiode, een goede verhuizing en een heel mooie tijd in hun nieuwe woning toe.