Opgeleverd

Hulp bij je financiële check

16 maart '22

Een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning is de financiering. Ben jij geïnteresseerd in één of meerdere bouwnummers in De Bastide 17? Wij ontvangen dan graag een financiële check van jou zodra de verkoop is gestart.

Hoe werkt het?

De financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de woningen. Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Je kunt ons dit laten weten door een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account. Deze upload mogelijkheid is beschikbaar zodra jij je voorkeuren doorgeeft. Je kan deze financiële check gemakkelijk laten uitvoeren door een financieel adviseur van de Rabobank. Aan deze financiële check zijn bij de Rabobank geen kosten verbonden. 

image alt

Meer weten?

Sietse Russchen van de Rabobank denkt graag met je mee over wat er financieel mogelijk is. Hij kan je inzicht geven in de financiële zaken die komen kijken bij de aankoop van een nieuwbouwwoning. Neem contact op met Sietse voor meer informatie. Hij is bereikbaar via (06) 21 34 01 79 of stuur een e-mail naar [email protected] of vraag gelijk een financiële check aan door je gegevens in te vullen via onderstaand formulier. 

Financiële check aanvragen
  Terug naar het nieuwsoverzicht
  Naar het woningaanbod