De pagina Woningen is vernieuwd!

30 maart '20

Heb je het al gezien? De pagina Woningen is vernieuwd! Nu is alle informatie over de woningen nog overzichtelijker en is het in je Mijn Eigen Huis-account eenvoudig je favoriete woningen met elkaar te vergelijken.

image alt

Wat is er nieuw?

Op de nieuwe pagina Woningen zie je in het overzicht welke woningtypen er zijn en wat de status van dit type is. Zo weet je direct of jouw favoriete woning in de voorbereidende fase zit, in verkoop of verkocht is, of inmiddels in aanbouw of bewoond. Zodra je op een woningtype klikt, is op de naastgelegen kaart meteen zichtbaar waar alle woningen van dit type liggen. Selecteer vervolgens via de kaart of via de bouwnummerlijst, de woning waar jij meer informatie over wilt hebben. Staan de bouwnummers nog niet op de website? Dan worden alle details van het woningtype getoond.

Maak het vinden van jouw droomhuis nog makkelijker door de selectie te verfijnen. Filter op prijsklasse, woonoppervlakte, beschikbaarheid en/of woningtype om een nog beter overzicht te krijgen. Heb je meerdere woningtypen met het hartje gemarkeerd als favoriet? Dan kun je deze woningen in je Mijn Eigen Huis-account met elkaar op een groot aantal punten vergelijken.

Ook wonen in Meteren? Bekijk het aanbod
Ik heb een vraag Contact opnemen