Rabobank hypotheekkorting

14 juli '21

[ADVERTENTIE] De woningen in De Bastide 6 zijn zeer energiezuinig. Dat is niet alleen goed nieuws voor je maandelijkse energielasten, maar kan ook een extra voordeel opleveren voor je hypotheek! Want koop je in De Bastide 6 een woning en sluit je je hypotheek af bij de Rabobank? Dan kom je in aanmerking voor een mooie korting op je hypotheekrente.

image alt

Korting op de hypotheekrente

De Rabobank stimuleert deze duurzame manier van nieuw bouwen met een korting op je hypotheek. Je krijgt een duurzaamheidskorting van 0,1% op je vaste hypotheekrente als je een woning koopt met een energielabel van ten minste A++ afgegeven na 1 januari 2021 of een EPC van = 0,4 of lager of een Energie-Index van =0,6. Ben of wordt je klant van de Rabobank? Dan krijg je ook nog eens 0,2% betaalpakketkorting. Zo kan je dus in totaal maar liefst 0,8% hypotheekkorting krijgen. Alle voorwaarden en meer informatie over de hypotheekkorting bij aankoop van een nieuwbouwwoning vind je op de website van de Rabobank. Daar kan je ook direct jouw maximale hypotheek berekenen.

Meer informatie
image alt

De regels voor duurzame hypotheken

Bij een energie neutrale woning heb je bij de meeste hypotheekverstrekkers extra financieringsruimte. Op dit moment zijn de regels vanuit de overheid vastgesteld dat je bij een nieuwbouwwoning met een EPC van=0,6 of een geldig energielabel van ten minste A+++ afgegeven na 1 januari 2021 een extra leencapaciteit kunt krijgen. De woningen in het nieuwbouwproject De Bastide 6 voldoen hieraan en komen dus in aanmerking voor deze extra leencapaciteit van € 9.000. Vraag de hypotheekverstrekker van jouw keuze naar de voorwaarden van een hypotheek voor een duurzame woning en of jij aanspraak kunt maken op deze extra leencapaciteit.

Alle Rabobank voordelen op een rijtje

- Duurzaamheidskorting 0,1%
- Betaalpakketkorting 0,2%
- Geldigheidstermijn hypotheekofferte 1 jaar
- Extra leencapaciteit van € 9.000 
- Geldigheidstermijn hypotheekofferte 1 jaar

Meer weten?

Mirjam van As en Sietse Russchen van de Rabobank denken graag met je mee over wat er financieel mogelijk is. Zij kunnen inzicht geven in de financiële zaken die komen kijken bij de aankoop van een nieuwbouwwoning. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kan je bellen naar (06) 82 63 85 07 (Mirjam) of (06) 21 34 01 79 (Sietse). Je kunt ook een e-mail sturen naar [email protected].

Meteren
  Terug naar het nieuwsoverzicht
  Naar het woningaanbod