Opgeleverd

Rabobank hypotheekkorting

20 december '21

[ADVERTENTIE] De woningen in De Bastide 17 zijn zeer energiezuinig. Dat is niet alleen goed nieuws voor je maandelijkse energielasten, maar kan ook een extra voordeel opleveren voor je hypotheek! Want koop je in De Bastide 17 een woning en sluit je je hypotheek af bij de Rabobank? Dan kom je in aanmerking voor een mooie korting op je hypotheekrente.

image alt

Korting op de hypotheekrente

De Rabobank stimuleert deze duurzame manier van nieuw bouwen met een korting op je hypotheek. Je krijgt een duurzaamheidskorting van 0,1% op je vaste hypotheekrente als je een woning koopt met een energielabel van ten minste A++ afgegeven na 1 januari 2021 of een EPC van = 0,4 of lager of een Energie-Index van =0,6. Ben of wordt je klant van de Rabobank? Dan krijg je ook nog eens 0,2% betaalpakketkorting. Zo kan je dus in totaal maar liefst 0,8% hypotheekkorting krijgen. Alle voorwaarden en meer informatie over de hypotheekkorting bij aankoop van een nieuwbouwwoning vind je op de website van de Rabobank. Daar kan je ook direct jouw maximale hypotheek berekenen.

Meer informatie

Extra financieringsruimte voor energiebesparende voorzieningen

Als je woning voldoet aan de allernieuwste duurzaamheidsnormen is deze daarmee klaar voor de toekomst. Daarom zijn er regels vanuit de overheid vastgesteld, waarbij je extra leencapaciteit kunt krijgen. Koop je een nieuwbouwwoning of een woning met een EPC van 0,6 of lager of een geldig energielabel ten minste A+++ afgegeven na 1 januari 2021, dan kan je een extra leencapaciteit krijgen van € 9.000. De woningen in het nieuwbouwproject De Bastide 17 voldoen hieraan en komen dus in aanmerking voor deze extra leencapaciteit. Bespreek met een een erkend duurzaamheidsadviseur van Rabobank wat de mogelijkheden zijn in jouw persoonlijke situatie.

Alle Rabobank voordelen op een rijtje

- Duurzaamheidskorting 0,1%
- Betaalpakketkorting 0,2%
- Geldigheidstermijn hypotheekofferte 1 jaar
- Extra leencapaciteit van € 9.000 
- Geldigheidstermijn hypotheekofferte 1 jaar

image alt

Meer weten?

Sietse Russchen van de Rabobank denkt graag met je mee over wat er financieel mogelijk is. Hij kan je inzicht geven in de financiële zaken die komen kijken bij de aankoop van een nieuwbouwwoning. Neem contact op met Sietse voor meer informatie. Hij is bereikbaar via (06) 21 34 01 79 of stuur een e-mail naar [email protected].

  Terug naar het nieuwsoverzicht
  Naar het woningaanbod