Opgeleverd

Verkoopmanifestatie in De Plantage

22 maart '16

Als je op zoek bent naar een nieuwe woning, dan staat het vast al in je agenda. Zaterdag 2 april is het weer zover: de grote NVM Open Huizen Dag. Op deze dag kun je zo veel huizen en nieuwbouwlocaties bezoeken als je wilt. Zonder verplichtingen of afspraak! Ideaal dus als je je wilt oriënteren voor een nieuwe woning.

Nieuws De Plantage

Droom je van wonen in De Plantage?

Kom dan op zaterdag 2 april a.s. naar de verkoopmanifestatie in De Pluk. Daar vind je in één ochtend alle informatie over de woningen en kavels die worden aangeboden. Ook krijg je een preview van de huizen in De Bastide die binnenkort in verkoop gaan. Van een starterswoning (met gunstige financiering via een startersregeling), tot vrije kavel om in alle vrijheid zelf te bouwen. Het kan allemaal op De Plantage. Je krijgt deskundig advies over het kopen of bouwen van jouw eigen huis.

Kom je ook naar de verkoopmanifestatie?

Wanneer: Zaterdag 2 april 2016
Hoe laat: Tussen 11.00 en 13.00 uur
Waar: De Pluk, Rijksstraatweg 64 in Geldermalsen

Wordt het nieuwbouw?

Het handige van de NVM Open Huizen Dag is dat je in 1 dag een goed vergelijk kunt maken tussen nieuwbouw en bestaande bouw. Want het is natuurlijk niet zomaar dat de vraag naar nieuwbouwwoningen snel toeneemt. Steeds meer mensen zien de voordelen ervan in. Geen wonder, want het is toch ideaal dat je jouw droomhuis helemaal naar uw eigen smaak kunt inrichten. Alles fris en nieuw en jarenlang geen omkijken naar het onderhoud.

De laatste ontwikkelingen rond De Bastide Nieuws
De laatste ontwikkelingen rond De Bastide Nieuws