Vrijstaande woning - oplevering juli 2023 #001

€ 763.622 v.o.n. In optie

Omschrijving

Ben je op zoek naar een energie neutrale nieuwbouwwoning in Meteren waar je snel in kunt? Dan is dit echt een buitenkansje! Nog voor de zomervakantie begint wordt deze vrijstaande woning met 4 slaapkamers, luxe badkamer én een tuin op het Westen opgeleverd. Ontdek bouwnummer 1 snel!

In optie

Vrijstaande woning - oplevering juli 2023 #001

€ 763.622
ca. 175 m2
5 kamers
3 woonlagen
Parkeerplaats
ca. 140 m2Tuin
West

Overzicht wordt geladen..

image alt

Inclusief gestucte benedenverdieping

In juli worden bouwnummers 1 en 9 al opgeleverd en om het jou als toekomstige bewoner makkelijker te maken, hebben we er alvast voor gezorgd dat de benedenverdieping gestuct is. Zo hoef je straks alleen nog maar de muren te voorzien van een kleurtje en een vloer te leggen en dan kan de bank al geplaatst worden, dat is pas luxe!

image alt

Met complete badkamer

Bouwnummer 1 en 9 worden opgeleverd met een complete badkamer en 2 wc's. Zo vind je er een dubbele wastafel met spiegel, een designradiator en een inloopdouche. Het sanitair is van het merk Villeroy & Boch en in de badkamer van bouwnummer 1 vind je ook nog een ligbad.


Zowel de badkamer als de 2 toiletruimtes worden voorzien van grijze wand- en vloertegels van 60 cm. Daarnaast komt er ook een beige accenttegel op de wand die staand wordt verwerkt. 

Alternatief aanbod