Vrijstaande woning - oplevering juli 2023 #009

€ 702.120 v.o.n. Vrij

Omschrijving

Staat een verhuizing naar een prachtige nieuwbouwwoning op jouw wensenlijstje? Hoe mooi is het dan dat jij al heel snel de verhuisdozen in kunt pakken. Bouwnummer 9 is namelijk bijna klaar voor bewoning. Kom binnen in deze heerlijke vrijstaande woning met een ruime living, aangebouwde berging én een ruime tuin!

Vrij

Vrijstaande woning - oplevering juli 2023 #009

€ 702.120
ca. 165 m2
5 kamers
3 woonlagen
Parkeerplaats
ca. 140 m2Tuin
Oost

Overzicht wordt geladen..

image alt

Inclusief gestucte benedenverdieping

In juli worden bouwnummers 1 en 9 al opgeleverd en om het jou als toekomstige bewoner makkelijker te maken, hebben we er alvast voor gezorgd dat de benedenverdieping gestuct is. Zo hoef je straks alleen nog maar de muren te voorzien van een kleurtje en een vloer te leggen en dan kan de bank al geplaatst worden, dat is pas luxe!

image alt

Met complete badkamer

Bouwnummer 1 en 9 worden opgeleverd met een complete badkamer en 2 wc's. Zo vind je er een dubbele wastafel met spiegel, een designradiator en een inloopdouche. Het sanitair is van het merk Villeroy & Boch en in de badkamer van bouwnummer 1 vind je ook nog een ligbad.


Zowel de badkamer als de 2 toiletruimtes worden voorzien van grijze wand- en vloertegels van 60 cm. Daarnaast komt er ook een beige accenttegel op de wand die staand wordt verwerkt. 

Alternatief aanbod