Opgeleverd

Laatste vrijstaande woning te koop

21 juli '23

In De Bastide 17 is nog één vrijstaande woning beschikbaar. En de bouw is al gereed dus een snelle oplevering is mogelijk. Vraag meteen een vrijblijvende optie aan en wie weet woon je hier over een paar maanden al!

image alt

Bouwnummer 1

Bouwnummer 1 heeft een woonoppervlakte van 176 m2 en een royale living met openslaande deuren naar de fijne tuin op het Westen. De keuken bevindt zich aan de voorkant van het huis en is lekker licht door de vele ramen. Hier kook je straks aan een prachtig kookeiland terwijl je de kinderen fijn buiten ziet spelen.

- Eigen parkeerplaats
- grote tuin
- A++ label
- lichte woonkamer met open keuken
- grote berging
- 3 slaapkamers
- uitzicht op het water

image alt

Inclusief luxe badkamer

Bouwnummer 1 heeft een extra grote badkamer en is daarom voorzien van een lekker ligbad. Rechts in de hoek vind je een lekkere inloopdouche met nisje voor je shampoo en aan de andere kant van de badkamer een houten wastafel met 2 losse waskommen en een grote spiegel. De ruimte wordt verwarmd door middel van een designradiator en het tweede toilet is apart gesitueerd. Zowel de badkamer als de 2 toiletruimtes worden voorzien van grijze wand- en vloertegels van 60 cm. Daarnaast komt er ook een beige accenttegel op de wand die staand wordt verwerkt.

  Bouwnummer 1 bekijken
  Contact opnemen