Inclusief luxe badkamer

3 mei '23

Bouwnummers 1 en 9 worden standaard opgeleverd met 2 afgewerkte toiletruimtes en een badkamer met luxe tegelwerk en sanitair van Villeroy & Boch. We laten je graag zien hoe het eruit komt te zien!

image alt

Toilet en badkamer bouwnummer 1

Bouwnummer 1 heeft een extra grote badkamer en is daarom voorzien van een lekker ligbad. Rechts in de hoek vind je een lekkere inloopdouche met nisje voor je shampoo en aan de andere kant van de badkamer een houten wastafel met 2 losse waskommen en een grote spiegel. De ruimte wordt verwarmd door middel van een designradiator en het tweede toilet is apart gesitueerd. Zowel de badkamer als de 2 toiletruimtes worden voorzien van grijze wand- en vloertegels van 60 cm. Daarnaast komt er ook een beige accenttegel op de wand die staand wordt verwerkt. 

1
2
image alt

Toilet en badkamer bouwnummer 9

Bouwnummer 9 heeft ook een aparte wc op de eerste verdieping. In de badkamer vind je een lekkere inloopdouche, een designradiator en een groen wastafel meubel met 2 kranen en een organische spiegel. Zowel de badkamer als de 2 toiletruimtes worden voorzien van grijze wand- en vloertegels van 60 cm. Daarnaast komt er ook een beige accenttegel op de wand die staand wordt verwerkt. En al het sanitair is van het merk Villeroy & Boch.

3
4
  Bouwnummer 1 bekijken
  Bouwnummer 9 bekijken