Nog enkele woningen beschikbaar!

28 september '17

In De Plantage worden meerdere woonprojecten gerealiseerd, onder andere De Buitenplaats en De Bastide. In beide projecten zijn nog enkele woningen beschikbaar. Rij richting Bentickshof en beleef met eigen ogen hoe de nieuwbouwwijk De Plantage zich in volle vaart ontwikkeld.

De Buitenplaats

De Buitenplaats met zijn statige woningen heeft de bouwnummers 9, 10, 11 en 12 nog beschikbaar. Kies jij voor het woningtype Het Huys met maar liefst 5 kamers, een complete woning voor het hele gezin. 
Of kies je voor het woningtype De Hofstede. Een heerlijke hoekwoning met een perceeloppervlakte van bijna 200 m2 en rondom het huis genoeg ruimte om een de tuin helemaal naar wens in te richten.

De Bastide

Kies je voor het woonproject De Bastide? In dit woonproject is nog een 1 ruime 2-onder-1-kap woning beschikbaar, genaamd The Lodge. De bijzondere topgevel geeft dit huis een uniek karakter. Naar welk type gaat jouw voorkeur uit?

Droomwoning gevonden?

Bekijk het woningaanbod van De Bastide en De Buitenplaats en schrijf je in op het woningtype van je keuze. Klik op "houd me op de hoogte" en vul je NAW-gegevens in. De verkopende makelaar Van Kessel – Van Gellicum zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Bekijk het woningaanbod De Bastide
Bekijk het woningaanbod De Buitenplaats