Wonen in Geldermalsen: tussen groen, fruit en water

Wonen in Geldermalsen betekent centraal wonen in Nederland, omringt door groen en water. De rivieren die door de Betuwe stromen, zoals de Linge, zorgen voor een uitgestrekt landschap met kilometerslange dijken. Tel daarbij op een achterland vol geurend fruit aan struiken en op stam; en je komt hier helemaal tot rust.

image alt

Wonen midden in de Betuwse pracht

De streek is vanouds bekend en geliefd om de vele kleurrijke fruitboomgaarden vol bloesems in het voorjaar, gevolgd door het zoete fruit in de zomer en appels en peren in het najaar. Verken de natuur per fiets of te voet, aan de hand van de vele mooie routes. Volg de Linge over de landelijke dijken en laat je overzetten door de diverse voet- en fietsveren.

image alt

Nieuwbouw met de sfeer van vroeger

Te midden van al deze kleur- en geurrijke pracht en praal krijgt nieuwbouwplan De Plantage, bij Meteren en Geldermalsen, al vorm. De architectuur van De Plantage heeft iets Betuws, met kenmerken en stijlen die typisch zijn voor deze omgeving. Een prachtige trapgevel in woonbuurt De Bastide of een statige woning aan een van de brede straten in De Buitenplaats. Je woont hier in een spiksplinternieuwe woning met een heel vertrouwde uitstraling. Welke woning past bij jou?

Nieuwbouw De Plantage
Hoe kom je bij De Plantage? Bereikbaarheid
Ontdek wat De Plantage te bieden heeft Voorzieningen