Opgeleverd

Woonmanifestatie in De Plantage

27 februari '20

Op zaterdag 28 maart is het weer zover: de grote NVM Open Huizen Dag. Op deze dag is er ook een woonmanifestatie van 10.00 - 12.00 uur in De Pluk in Geldermalsen. Tijdens dit event vertellen we je graag meer over alle nieuwbouwwoningen die er nog aan komen in De Plantage. Zet deze datum dus vast in je agenda!

28 maart 2020

Droom je van wonen in De Plantage?

Kom dan op zaterdag 28 maart a.s. tussen 10.00 - 12.00 uur naar de verkoopmanifestatie in De Pluk, Rijksstraatweg 64 in Geldermalsen. Daar vind je alle informatie over de nieuwbouwwoningen die worden aangeboden. Ook krijg je een preview van de huizen in De Bastide 5 die binnenkort in verkoop gaan.

Wordt het nieuwbouw?

Het handige van de NVM Open Huizen Dag is dat je in 1 dag een goed vergelijk kunt maken tussen nieuwbouw en bestaande bouw. Want het is natuurlijk niet zomaar dat de vraag naar nieuwbouwwoningen snel toeneemt. Steeds meer mensen zien de voordelen ervan in. Geen wonder, want het is toch ideaal dat je jouw droomhuis helemaal naar uw eigen smaak kunt inrichten. Alles fris en nieuw en jarenlang geen omkijken naar het onderhoud.

Het laatste nieuws rond De Plantage Nieuws
Iets vragen over De Plantage? Contact